Concerta och morgonkamp


Nu finns det inte så många böcker kvar i lager  men ännu går det att beställa: Jag föredrar att kalla mig impulsiv.

Idag har vi möte på jobbet. Dessa möten är mera än livsnödvändiga för oss eftersom vi arbetar ensamma och endast träffas varannan vecka.

Tabletten är intagen ändå känner jag hur det kryper i kroppen och hur jag får lägga band på mig själv för att inte falla in i dåligt morgonbeteende. Här just dessa situationer är balansgångs övningar på hög nivå.

Att liksom hela tiden prata med mig själv om att nej låt det inte bli vad de vill är ju mera medveten om att vi är tre som försöker hålla oss igång för att vakna till och hålla oss vakna. Vissa morgonar är värre än vanligt idag är en värre en vanligt dag misstänker att det inte bara är så för mig för sonen håller på att sjunger hela tiden, health och  lillsonen har redan tjatat för att få igång nån av oss. Eller inte nån av oss, det är mig han är medveten om att han kan få igång.

Det känns som en seger varje morgon då jag lyckats hålla ut eller inte brusa upp.  Nu inser jag att även denna morgon är en morgon i segertecken då jag nu känner att tabletten igen fått mig att vakna till utan explosion.

Nytt inlägg på malixskrivpuffsblogg som är hämtat från skrivpuff


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.