En kall grå isande dag…..

Jag föredrar att kalla mig impulsiv går att beställa på liten upplaga. se.

Då är morgonsysslorna klara.  Hade tänkt spara tid för att gå hem tidigare från jobbet idag, and så blev det inte. Många samtal att ringa ändå fick jag gå hem utan att uträtta det jag hade föresatt mig.  Samtal på samtal ändå en otrevlig känsla i magen om att jag kunde gjort mera.  Är det kvinnligt? Är det dålighetskänslor av sviktande självkänsla eller är det bara koas och dålig framförhållning.  Redan i morse fick jag indikationer på att det så omtalade vaccinet är slut på vissa ställen i kommunen. Jag blir förundrad hur det kan vara så??? Redan i somras började man prata om det. I media och överallt.  Nu äntligen börjar  det ramla in lite vaccin och då man första dagen börja klura ut hur det skall adimistreras till befolkningen och  olika riskgrupper så börjar det ta slut?? Hur vem har så dålig planering? Vet ingen hur många människor det finns i sverige?  Vet inte kommunen hur många som bor och ska ha vaccinet i denna kommun?

Nu är det inte så att jag sitter här och funderar på det för egen del för jag har  lyckats trolla på mig en kraftig förkylning med tillhörande feber och lite annat smått och gått. Så även om jag skulle ta mig till de olika instanser där man får det omtalade vaccinet så har jag fått klart för mig att jag inte skulle få det just nu.  Man får inte vaccinera sig då man har infektion i kroppen.  Jag till och med andas ut i denna stund för sen skriverierna började så har jag funderat och funderat.  Är livrädd för sprutor och den lilla forskning som finns om vaccinet gör mig orolig.   Någon artikel som jag läste i somras handlade om nevuropsykiatiska funktionshinder.  Och den delen av mina tillgångar behöver liksom jag inte spä på med lite till.  Har ju redan lite för mycket av tillgångarna inom de spektrumet.

Men Igår hade jag tankar om att idag gå dit, thumb eftersom jag redan i förrgår och igår kände föraningar om förkylnings symtomer ringde jag och frågade igår. En lättnades suck av samtalet då hon sa att nej inte om du är sjuk då får du inget vaccin. Dessutom ville hon att jag kollade upp det med concertan om det skulle vara något hinder.

Huvudet spränger orkar inte sitta här mera nu ska vaddera och kurera mig med panodil och mitt dun täcke.

Lev idag och njut  själv ska jag vila, läsa bok men då inte min bok utan någon annan…..


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook