panodil och te med honung

hjälper faktiskt men det blir så sött.  Har varit trött idag frusit och svettats  i perioder.  Ändå har jag kollat av bokförsäljningen nu är det snart dax att fundera på om det ska ut mera böcker. Ska jag trycka flera och i så fall ska jag använda mig av samma förlag eller ska jag vända mig till ett annat lite billigare alternativ?  Har inte ens koll på vad som kan vara bättre de som jag använder mig utav nu funkar ju bra men det är ju inte så att  tjänar några stora pengar på det.  Vet inte ens om det i slut ändan kommer att bli plus på kontot.

Just nu finns det bara i tanken mera orkar jag inte med just nu. Behöver bli frisk igen innan jag gör något åt bokförsäljning och boktryckeri saker. Misstänker även att det kanske inte ens är jag som skall göra nått åt det utan för överlämna sådana saker till min stakars make han har mera koll på sånt.

Jag gillar inte undersöka priser mm det är inte min grej. Har just lärt mig att man gör det som man är bra på.  Den kloka kvinnan Jenny Ström är den som sått det fröt. Jag misstänker att det just nu börjat att gro……

Lev idag imorgon hinner man med imorgon……


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook