Framtidsresurser

Då hittade jag namnet jag sökte, see jag har fått goda visdoms ord av min syster.  Att jag måste starta ett företag, remedy ångest och massor av ångest samlade jag på mig.  Företag Lika med pappersarbete vilket är lika med Kaos för mig. Men just nu har jag bestämt mig för att lära mig denna konst. Min syster ska få ge mig en kurs i hålla ordning på kvitton, papper och föra bok eller nått.

Till sist satta jag mig ner här och klurade ut vad som skulle fyllas i.  Hela dagen försökte jag komma på ett namn på vad företaget skulle heta. Jag brukar ha fantasi, men dagen saknade fantastiska fantasier. Rutan där namnet skulle fyllas i närmade sig och jag skulle skriva i framtidsreserver, stavade fel självklart.

Namnet blev i stället framtidsresurser. Nu i efterhand inser jag vinsten, Jag får så vackra bilder av namnet. Det skimrar fint om alla bokstäver.

Framtidsresurser, det är vackert, min bok som jag har skrivit där vill jag ju lyfta fram det som är bra med adhd, jag vill ju att barn i skolan innan de träder in i vuxen livet ska slippa uppleva dumstämpeln,  slippa ha alla känslor av att vara fel,för mycket, och tokig.  Det är genom påverkan som jag skulle kunna hjälpa till att sudda ut stämpeln. Det är genom att bjuda på mig själv som jag skulle kunna påverka andra till att inte ha så fyrkantiga uppfattningar om oss som är lite mera ovala i oss.

Jag anser att det är viktigt att sprida kunskapen så att vi alla får plats, även om vi rusar in utan att tänka. Här ser jag att jag kan påverka, utveckla och inveckla okunskapen till kunskaper.

Igår skickade jag i väg en bok till våran otroligt duktiga  dampläkare, han som jag från början fick en käftsmäll i form av upplysning. Några minuter i rummet med honom och ord som damp, gav mig illamående krigstankar, men efter några få sekunder till insåg jag att han vet kan och har läget under kontroll. I dag är jag tacksam över att ha träffat honom, idag är jag tacksam över att han är våran läkare.

Klicka på länken och lyssna på denne mans klokhet, jag önskar att alla kunde få denne man till sin läkare för han är fantastisk och roligt.

http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=926788

Denna man är ett underverk och fantastisk på att förklara och hjälpa. Empatin är en inmurad grund som formligen lyser runt denne man, vid namn Jarl Tevebring.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook