Då har sonen fått till det som det ska vara….

Nu, order är jag nöjd. Eftersom jag har dyslexi så är det viktigt att ha just den där lilla ikonen som kan läsa upp min text.  Ler lite vid denna lilla filuriska sak. För den kan även hjälpa mig med att sätta ut punkter och komma tecken i texten.  Så att jag får ett bättre flyt i texten. Det blir liksom en dubbel-vinst för mig. Att andra kan lyssna på texten jag skriver, och jag får klart för mig var någonstans alla dessa små konstigheter av , . , Skall vara. Nu när jag lyssnade på det så låter Ikonen just så som man uttalar mitt mellan efternamn, lite kul.


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Då har sonen fått till det som det ska vara….”

  1. Profilbild för Farsanmittilivet

    Är den där tjänsten med uppläsning gratis?

  2. Profilbild för malixse
    malixse

    japp så är det en fantastisk tjänst

  3. Profilbild för Daniel

    Lite sen respons. Men kul att du gillar Webreader. Och bra att tjänsten kan fylla dubbla syften. Du vet väl att du även kan spara ner ljudet som mp3 för att lyssna på i mobilen/ipod/mp3-spelaren? Jag brukar korr-lyssna på mina egna blogposter med vår tjänst.

    Mvh Daniel Erkstam
    VoiceCorp AB

  4. Profilbild för malixse
    malixse

    nja ibland har jag lite bråttom, men brukar lyssna igenom det och rätta till det som låter lite konstigt en jätte bra hjälp för mig både genom att lyssna på texten och hitta stavfel samtidigt enormt bra fast det där med mp3 mm nja det får duga med datorn.

  5. […] antal plug-in att välja mellan. För att se hur det ser ut och höra hur det låter med WebReader, se på denna bloggen, eller denna bloggen. Där finns en liten högtalar-ikon, klicka på den för att få […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook