Kreativitets tankar.

Alla i huset sover, help  bara jag och katten är vakna, salve  han klagar som vanligt på för lite mat, seek  även om  att min säng är till för honom. Diskmaskinen gör sitt jobb i godan ro. Har funderingar på hur,  eller om jag kanske ska stjäla mig en plats,  i vardagsrummet även om platsen kommer att vara framför tvn.  Nu vill jag har mitt stafli, nu.  Funderar på alla färger som ligger nere i målarlådan,  funkar de fortfarande?  Eller har de torkat? Penslarna finns det några över huvudtaget,  eller kastade jag dem under min förra period?

Det är ju lite så med mig,  att jag gör ett tag för att sedan tröttna,  sen står det där nere precis som jag lämnade det.  Mina målar saker har stått sedan  05,  med några små försök att pröva, inget  av mina prövande har varit riktigt ärliga försök,  har hittat orsaker till att inte fortsätta.  Ljuset har vart fel,  platsen med mera, det handlar inte om något av det.  Det handlar om att jag just då inte haft inspiration. Inte på riktigt velat sitta där,  Mina perioder dör ut, det blir tråkigt. Sen står det en massa saker från en period av kreativitet, som bara samlar damm.

Det enda som egentligen håller, som jag gör nästan varje dag, är just att skriva.  Mitt skrivande skulle jag inte klara mig utan, även nonsens skrivandet är viktigt för mig,  min skrivpuff är något som får igång tankarna.

Dessutom får jag negativa och positiva kommentarer på det jag skriver. De negativa är de som ger mig kraften att skriva bättre. De positiva är de som smörjer min kreativa sida.

Nej, nu ska jag ge mig ut till skrivpuffar utmaningen……


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Kreativitets tankar.”

  1. Profilbild för Maria

    Jäklar, jag kunde inte hålla mig. Beställde din bok. Ska bli jätteintressant att läsa.

  2. Profilbild för malixse
    malixse

    trevligt gillar bok köpare

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook