Alternativa lösningar på Gammelsymtomer

gick till säng tidigt igår, decease vilket gjorde att jag vaknade klockan fem i morse. Vad gör man kl fem på morgonen? Inte kan man dammsuga, cure tv måste vara på väldigt lågt.

Det är ett litet problem för mig eftersom jag är hörselskadad, viagra sale har bara hörsel på ett öra. Så svenska program klockan fem på morgonen är inte att rekomendera för mig.

Nu hittade jag på annat satt och stickade, drack kaffe och bara mös. Lite levande ljus och tystnaden.

Efter ett tag tänkte jag att jag borde gå till grunden med ett litet problem som hunnit i fatt mig, Börjar få väldigt torr hy, inte bara hyn, håret är som ett fågelbo.

Börjar inse att jag nog är gammal.  Det är nog så att alla hormoner i kroppen,  håller på att förändras och nu behöver jag mera ta hand om mig själv. Dessutom har jag fått en massa krämer,  av min läkare för att hålla eksemen i ansiktet i schack. Nu håller jag bara på med sånt i perioder, sen glömmer jag av min goda vana, att smörja och kräma in.  Inser att jag kanske igen borde gå till dr,  angående mina stresssymtom som visar sig i ansiktet. Men funderar nu mera på,  att förlita mig på den alternativa medicinen. Cortison funkar bara ett tag, dessutom blir huden skörare och skörare.  Nu blir även denna tanke ett litet problem, eftersom jag inte riktigt har koll på alternativa behandlingsformer.

Hur får jag reda på utbudet, vad eller vilken är den bästa sort av olika mediciner?  Vart vänder jag mig, finns det alternativa läkare som man kan lita på?  Hur vet man det. Räcker det att bara gå till hälsokost-butik. Inser att jag har mycket att undersöka idag.

Tips emottages tacksamt. Eller är det bara östrogen som funkar? Det kanske inte finns alternativa behandlingar,  Jag vill inte ha en massa konstiga saker i min kropp utan vill prova mera naturliga saker……

Tacksamt emottages råd, tips och annat.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Alternativa lösningar på Gammelsymtomer”

 1. Profilbild för Carina
  Carina

  Zona hudkrämer som finns hos hälsokostaffärer har hjälpt oss här mot eksem.
  Sedan att bygga upp kroppen innifrån med Omega 3 eller liknande.

 2. Profilbild för malixse
  malixse

  tackar ska genast ta reda på mera menar du Eye Q kanske ska ju även vara bra för adhd fast jag tyckte inte det funkade på mig

 3. Profilbild för Cristina
  Cristina

  1 msk Linfröolja om dagen. ger bra resultat. Finns i alla mataffärer. Smörjer kroppen inifrån.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook