Solen får snön att gnistra vackert.


Kallt, discount riktigt kallt är det i våran lilla by, träden är knistrigt vita och snön gnistar glimmar. Skönt att kunna springa inne, inte känna att man måste ta sig ut.

Raggisar och varma kläder det är det som behövs nu. Pellets pannan käkar för fullt men värmer gott vårat hus. Min  familj börjar vakna, själv har jag varit vaken länge.  Jag har sovmorgon till Halv sju på morgonen, då  brukar  kaffet puttras på, lite levande ljus och tystnad. Under dessa omständigheter blir min morgon bäst. Då hinner jag vakna i mig själv, då hinner jag hitta mera harmoniska känslor i kroppen.

Idag ska jag har timmar framför mitt stafli är tanken vet inte vad övriga familjen har för tankar men mitt mål är att i alla fall få lite tid för mig själv.

Dottern ska spela sin sista match för säsongen det möter kropps, redan igår berättade hon hur tråkigt det kändes eftersom det är en match de inte kommer att vinna.  Höfers mot kropps till och med jag vet men som jag sa till henne, att oavsett  förlusten så blir målen de själva gör en vinst.   Nu idag kommer de att möta motstånd, men det är det som ger dem utmaning, de kommer att utvecklas.


Ett svar till “Solen får snön att gnistra vackert.”

  1. Vad duktig du ar. Det var riktigt roligt att titta in pa din blogg igen. Jag har inte haft sa mycket tid for min blogg pa en lang tid, men kommer lagga in lite arbeten jag gjort om den personcentrerade terapin och hur det gar for mig i min utbildning. Jag ska ut pa praktik som terapeut efter jul. Kan knappt tro det sjalv.

    Vad det glader mig att du skrivit en bok, vilken prestation. Bra gjort!!! Det lilla jag laste kandes varmt och arligt och jag kommer bestalla boken. Kanner igen mig i din presentation ocksa. Jag tror ocksa att andra ar lika arliga som jag sjalv ar, branner mig gang pa gang.

    God Julefrid onskar jag dig och din familj.

    Kram Helena

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.