Duktighets syndrome……

Duktighets-syndrome……

Morgonen är tidig, cialis ännu är det bara jag som vaknat. Tabletten är intagen nu, see kaffet står bredvid mig.  Tänkte skriva om duktighets syndrome, som bor i mig.

Nu är mitt duktighetsyndrom sådant att jag slutar inte fråns saker är klart. Oavsätt vad jag gör så ska det jag gör bli klart.  Trädgårds arbete till exempel,  är ett återkommande och i hängande duktighets syndrom problem för mig, för när jag väl går ut i trädgården, så blir jag där hela dagen tills någon säger till mig att gå in. Eller tills kroppen till sist strejkar, under tiden där ute har jag glömt av allt som  skulle behövas göras inne, så som att laga mat dricka vatten.

Vila mig, nu är ju trädgårdsarbete ett arbete som  egentligen, aldrig är klart.  Sånt arbete skall ju aldrig bli klart.  Det är ju till och med så att det inte ens skall vara ett arbete, utan ett fritidsintresse, som skall göras för att koppla av.  SÅ kan inte jag säga att min trädgård, är för mig, inte skulle jag gå ut i trädgården för att njuta av att bli aldeles jordig  om händerna. Nej här är det handskar på handskarna, och millimeter rensning tills jag tröttnar inte orkar mera, och inte kan röra mig smärtfritt under någon vecka. Känns bra att skriva om det just nu, när jag inte ens ser allt jobb som  skulle behövas göras  där ute.

Snön  är just nu välkommen till min trädgård, det gör att jag slipper se allt ogräs som råkade växa upp efter det att duktigheten i mig  dog. Känner redan nu, hur jag redan börjar planera för näst kommande vår, planerar för att få det lite fint. Jag som inte ens tycker trädgårds arbete är roligt,  sitter här i  nattlinne och morgonrock och planerar om ett halv år.  Nej! nu får det bli annat idag skall förbereda mig för ett arbetspass,  packa ner arbetskläder och mat till jobbet.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook