KBT rutiner.


I bland ska jag inte klaga. Är just nu inne i ett flyt, buy flytet i att  i alla fall försöka får lite ordning på saker.  Mycket av det jag fick klart igår  beror på att jag tog till mig av Tankarnailösviktstankar, Nu var det inte tvätten jag skulle ta mig ann utan min strykning. Tanken blev att jag i alla fall ska ta de kläder som legat i stryktvättshögen som är sommarkläder. Det blev inte så mycket  bara fyra linneklänningar och två par linnebyxor.  Strykningen gick som en dans då jag redan innan tänkt mig sommarkläderna endast, Högen med den andra tvätten la jag undan. Men då  sommarkläderna var klara tänkte jag en tänke om att bara stryka de virkade dukarna sådana som jag  fått av min  gamla farmor och mormor.

Under tiden jag stod där i källaren och strök mina saker byggde jag upp ett system, har planen klar i tankarna nu, ska ordna så att det just finns sådana små högar av stryksaker så att det inte  samlas i en stor hög, mina strykar dagar ska struktureras så att jag bara tar tag i en sak i taget.  Igår eftermiddag blev en vinst i mig, Jag gjorde lite av det jag föresatt mig.

Idag är det gbg resa Annika Bengtner ska visa mig på kbts grunder. Gillar Annika, känner tillit till henne, till och med tacksamhet över att jag fått förmånen att träffa detta underverk till människa. Hela hon  lyser, det skimmrar vackert om henne  i mina tankar då jag tänker på henne. Ett steg i rätt rikting ska bli till också mina basillskräckstankar skall få andra former.

Nu äntligen ska jag kanske få hjälp med mina rädslor för alla handtag. Kanske behöver inte jobbet  köpa handsprit så ofta senare, jag  nästan dränker in mig i just handspriten över hela händer , armar. halsen och ansiktet ja all synlig hud för att slippa tankarna om alla basiller som finns.

Kanske kommer det inte att gå över med en gång, men det är i alla fall en början.


Ett svar till “KBT rutiner.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.