Momsredovisning


Goda råd är inga befallningar.

Så stod det i min almanacka i dag, view goda råd är inga befallningar. Nej det är ju inte det skulle det vara befallningar så är det ju inte råd, utan uppmaningar om att utföra uppgifter, råd är inget som kan krävas utan mera som en mjuk klapp på kinden.  Råd är inget jag behöver följa, om jag inte vill.

Mötet igår var lärorikt men jobbigt. Resan hem var tokigt lång, när jag kom hem var det en stunds vila. Kvällen gick åt till att hålla mig vaken tills jag kunde känna att det var okey att sova.

Idag väckte dottern mig vid halv sex, hon skulle åka på cup idag. Redan klockan sex skulle de iväg. två väskor packade med saker och en matsäck skulle med. Kylan ute gjorde att jag piggnade till, kaffet när jag kom hem gav mig en riktigt tidigt morgon, innan kvällen idag lär jag sova middag.

Ska även ge mig på att göra min första momsredovisning men behöver ett samtal till skattemyndigheterna innan för att klura ut vad det är som jag skall skriva i. Tittade eller har tittat på papperna i omgångar, blir yr i huvudet av dem men har tänkt mig lära mig, kan ju inte vara så svårt om jag verkligen försöker. Det lär bli den stora uppgiften idag.

,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.