Bokföring till Thåström,och barnens födelsedag


Den tidiga morgonen visar mig tankar och funderingar. Idag satt jag och läste hjälpavsnitten i mitt bokföringsprogram som jag införskaffat. Visma heter det.

Eftersom min ADHD gör att jag har svårt att minnas de jag läser, rx och svårt att vara fouserad längre tider när jag läser, find Till allt detta har jag ju även dyslexi.  Så får jag läsa flera gånger, prova på göra nått annat och läsa igen.  Men jag kan helt klart säga att jag fattar mera nu än för en timma sen. Nu säger inte det mig att jag kan det, men  förstår mera än innan.  Deklarationslappen som jag skulle fylla i igår misstänker jag att jag behöver fylla i en gång till misstänker att jag  gjort några fel.

När jag fyllde i den igår så såg det ut som att jag skulle fylla i så, men när jag senare tittade på det så  misstänkte jag att det skulle fyllas i något helt annat.  Kanske måste jag anlita någon som kan det bättre än mig. Kanske kommer jag inte att klara det själv.

Nej, Det är klart jag kommer klara det känner jag hur min röst inom mig skriker. Jag måste bara har mera tid, anstränga mig lite till, läsa mera. Skulle vara skönt att ha någon brevid mig som kanske kan som visar mig hur jag ska gå tillväga.

Halllååååååå! finns det någon där ute som skulle kunna ge mig tips? Kom just på det själv just nu. Visma support kanske eller suportar de bara programmet???

Nej några timmar till här  sen  vet jag att jag kommer att fixa till det. Men tyvärr blir det inte idag för idag ska jag lägga kraft på jobbet igen. Och imorgon då ska det läggas kraft på Tårtbakning. Imorgon är det den dag som jag kommer att bli ännu ett år äldre, förhoppningsvis känns det inte. Det har det ju inte gjort  alla andra år. men vem vet  45 då kanske något magiskt sker och förändringarnas förändringar känns och syns.  Nej misstänker starkt att imorgon kommer att vara lika med idag, imorgon kommer inte vara annorlunda än nu. Byter ju bara ut en fyra mot en fem och hur ofta  gör man det.

Snart är det feb……..

Torsdagen den 4 feb kommer jag och min stora son vara på lisebergshallen, tillsammans med mannen som talar till mig mina tankar och min själ. Thåström som på något sätt mera kommit till hem i sig, ska då tala för mig.

Om bara 29 dagar kommer jag att vara där Thåström är igen, mannen som blev en gris, blev mannen som är i sig, talar med mina tankar. Idag  är det

Be-bop-a-lula hela jävla dan istället


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.