Skattemyndigheterna

Idag har jag lyckats.  Men den stora utmaningen att efter arbetet gå direkt hem och ringa skattekontoret, thumb Kvinnan  som jag pratade med var underverkstrevlig. Hon lyssnade  svarade på frågor, medical och förklarade. Efter samtalet kunde jag tryggt skriva ner allt på blanketten skriva under och känna mig trygg i att om siffrona eller något skulle vara fel så kommer de att ringa mig. Det är fantastiskt.  Jag har redan klistrat igen kuvertet och känner ingen, ingen som helst oro över att skicka iväg det. Jag misstänker att jag börjar få koll. jag börjar få koll på hur det funkar.

Idag skulle det firas lite här hemma, för mig som älskar Semla är det, dessa underverksbullar som hägrar mest, idag för bara några årsen var det dagen som de började säljas. så idag kommer årets första semla intagas och den skall njutas av.

Snön faller och vi med den sjunger Lundell, Ja snön faller tror han har rätt idag just nu känns det så. När ska det äntligen sluta att snöa? När ska den tiden komma igen som jag så fördjordat längtar efter? Våren värmen och ljuset?

Tänk att om 4 månader då har förhoppningsvis snön tinat bort man kan kanske till och med gå ut sätta sig och stjäla lite sol utan att frysa. Kalla den änglamark eller …… då är det så igen kvitter värme och en massa vackra gröna färger.

Idag har jag lyckats med det jag skulle, Det gillar jag i massor.


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook