Beklagligt känner mig liten.

Tea levande ljus och inget mera, tadalafil jag har jobbat kom hem i morse. Är så trött orkar liksom inte med. Under några veckors tid har jag haft ont i mina leder, cialis Hela tiden känner jag det som om det behövs olja i lederna. Det har tagit på min ork, ailment vilar mest, ligger under täcket för att mjuka upp min kropp. Mina eksem har blivit värre. Inser att jag snart måste ta tag i det och verkligen gå till doktorn. Här är det ännu lite tröskel för jag är så rädd för att svimma, vilket jag gör om de skall stickas i mig. Misstänker att om jag skulle våga mig dit lär det bli ett eller några stick i armen. Inte blir det bättre av att inte gå dit, nu till och med jag drömmer om att jag sitter där vaknar alltid innan de sticker in nålen i armen. Ju längre tid som det tar innan jag kommer mig för att gå till doktorn ju mera rädsla kommer det att flytta in hos mig.
Men snart måste jag det kan inte vara så att jag dagarna jag är hemma bara vilar mig och undviker att röra mig för mycket. Det är inte sådan jag är.
Jag vill måla fixa med saker sitta och skriva en massa saker vill jag göra under min fritid, men just nu orkar jag inte. Ska sätta det som mål att verkligen våga ta mig till doktorn nästa vecka. Har ett helg pass framför mig i morgon börjar jag 10.30 slutar inte från på Söndag kl 14.00.
Sen har jag åter igen fyra dagar ledigt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook