POSTKODSLOTTERIET

Har inte haft ork att skriva något på några dagar. Dessutom har jag inget att skriva, malady mitt flöde av ord har på något sätt sinat kanske ligger de där någonstans för att hitta hem igen. Men just nu är alla orden ute på villovägar.

Jag är en av de förtappade själar som har en postkodslott. Ni vet grannarna på gatan har köpt och jag har helt gått på att jag inte vill stå utan.  I går när vi åt kvällsmat, drugs ringde telefonen.

En främmande röst frågade om jag hade tid några minuter. Därefter presenterade hon sig och berättade att hon ringde från postkords-lotteriet.  Mitt hjärta tog ett litet extra skutt i någon hundradels sekund. För i samma mening fick hon plats med ordet 150.

Hon tog sig tid att ringa till mig för att jag vunnit 150 kronor. Nu var det ju inte bara det utan hon ville även sälja en lott till för det var någon dubbelvinst, buy i mars.  För några veckor sen berättade min väninna och hennes man då de var här att de vunnit på travet. En Harry Boy 7 rätt hade de. Just den gången var det många som just hade sju rätt för de vann den gången runt 300 kronor.

SÅNT E LIVET IBLAND IBLAND VINNER MAN BARA LITE PENGAR……

Hmmm köpte jag någon extra lott ????

Det svara jag på en annan gång.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook