Biljett till Thåström


Framför mig ligger biljetterna, for sale till kvällens föreställning. Men i mig är det oro, here snön, generic jag själv, och ångest. Klarar jag av att köra, klarar jag av att stå med en massa människor på en liten yta?

Konstigt, jag har aldrig känt så innan, jag har aldrig haft tankar innan att inte gå på konserter, i kväll är det till och med Thåström. Thåström som jag och min son sett framemot så länge. Jag sitter här och funderar på om jag ska ställa in, ge min biljett till någon annan.  Thåström som är min poet, och jag funderar på att ge bort min biljett.

Hur illa är det egentligen ställt?

Snö i massor säger mig att det blir svårt att köra, jag själv, en massa människor…. Hjälp, massor av basilusker, svett, Kräksjuka, allmänna toaletter Hjälp jag kan behöva gå på en allmän toalett!

Hm… Här finns en biljett över, en biljett som redan är betald. Den är min till den planerade kvällen som jag och min son skulle tillbringa tillsammans.  Eftermiddagen skulle tillbringas på kinesresturang innan, och jag känner att jag kanske inte kommer att delta.

Här finns tydligen en biljett över.

Sånt är livet ibland köper man en biljett som inte kommer att användas. Idag har det hänt mig….. Jag som skulle ge min bok till Herr Thåström själv. Det lär inte hända.


Ett svar till “Biljett till Thåström”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.