meditationspromenad……………


själslig aktivering, rx Stegterapi.    Är så stolt över mig själv, fast jag inte mår riktigt hundra, inte känner bubblorna i livet. Så känner jag krafter i att hitta tillbaka till mitt innersta jag, det vackraste jaget i mig. Det jaget  som som borde kämpa varje minut för att få uppleva ofta.

Jag vet ju innerst inne, att kraften ligger i mina tankar, att jag aktivt har förmågan att välja mina tankar, att jag kan välja hur jag ska må.

Visst jag vet det är ” Tyket” men för mig funkar det. Jag väljer hur jag ska tolka min verklighet. Jag kan tolka den på hur många olika sätt jag vill.  Här  är det bara viktigt att jag, i min verklighet är medveten och minns klokheter oftare än oklokheterna,  i Mig finns klokheter som jag lärt mig av Kay Polak, alla plankor som  han så frikostigt delat med sig av, som gör att jag ibland har  mera möjlighet att ta tag i mina egna plankor och offer kofter, Att jag har ansvar över mig.

Nog tjatat, ville bara visa på min  stegterapi, har under  lite mera en en vecka  promenerat minst en timma varje dag,  de sista två dagarna har det blivit närmare två timmar och över 12000 steg redan tidigt på morgonen.

Redan här hemma i samband när jag ta på mig  skorna, börjar jag mina  tankar om mindfullness i promenaden. Att vara medveten i steget, inte är det så att jag är medveten i steget i alla 12 000 steg,  men de gånger jag lyckas fokusera på steget, känslan i att fotensulan möter marken, hur det knastar, hur det känns, när gruset flyttar på sig, hur senan i benet, kämpar för att fortsätta steg två.

Meditation i promenaden, är en kick, det känns enormt härligt efteråt. Samtidigt som jag med elefantsteg närmar mig att må bra, inte bara må bra, utan må bra på riktigt känna lycka i mig, kärlek i livet till livet.

Ja, jag vet  låter flummigt och de som känner en lite del av mig, som  är rädd för min flumighet och sånt rycker på ögonbrynet och ler lite överseende.

Men sånt e livet jag bryr mig inte för det viktiga är att jag är aktören i mitt liv, att jag lever mitt liv. För mig är det viktigt, att välja lycka och kärlek ofta. Just nu, har jag åter igen insett att:

jag väljer!!

jag behöver inte må på ett visst sätt för att något kanske inte händer eller kanske händer.

Utan jag kan välja lycka oavsett i alla fall tacksamhet!!!!!!!!

Tack för, för att du orkade enda hit det gör dig speciell för mig. Tack för att jag igen, börjar vakna till och se att jag har ett val jag väljer och just nu väljer jag livet.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.