Tidig morgon

Nu är det den vackraste gröna färgen  ute. Jag älskar just den här  spröda ljusgröna färgen. Den visar mig på liv, tadalafil store på nytt födelse och på att sommaren ännu är lång. När jag går ut på morgonen, ask luktar det morgon, cialis vår/ sommar. Underbart, enormt det e min tid nu. Det är denna tiden som jag lever, slipper  massa kläder, knytskor och annat drafs. Nu räcker det med en att dra på sig ett linne och kjol, slipin sandaler och det bästa av allt inga strumpor. Blåsippan ute i backarna står  niger och säger att nu e det vår……..

Jo så är det  Min gamla farmor får rusningar, susningar och ångest,  det är jag som ger henne den, ännu lever hon kanske är det för att jag just tar av mig strumporna så tidigt, så att hon får lite hjärtklappning. Kanske är det just det som gör att hon  ännu lever min gamla farmor.  I går var jag hos henne.

Hon blev  jätte glad när jag kom dit. Cykeln och cykelhjälmen på huvudet gjorde henne nöjd och glad. Hela tiden jag var där så ville hon ge mig pengar, jag tackade nej, nej och åter nej. Min farmor kan man egentligen inte säga nej till för hon ger sig aldrig. Men jag kan det, eller i alla fall igår kunde jag det.

Ännu en sommar kommer min lilla farmor att få uppleva, även denna sommar ska jag lura ut henne till havet och tänk om jag fick henne till att bada.  En grillning ska hon även det få uppleva, men först av allt ska vi gemensamt få uppleva min bror sons dop.

Hmm jag hade tänkt skriva om att bada ute är sent i år, okey det får bli denna lilla mening………

Lev idag just nu, Nu skiner solen hos oss


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook