Parkeringsböter

Tre minuter kostade mig 250 kronor. Det är dyrt att parkera på Uddevallas sämsta parkering. Gör du inte sönder bilen på alla hålorna, ed så står de där Parkeringsvakterna och vaktar som hökar på din P-lapp.

Igår var jag på försäkringskassan, pharmacy jag är halvt sjukskriven, igår träffade jag min handläggare. Besöket tog tre minuter mera än vad jag hade betalat parkering för. 250 kronor för tre minuter. Blir jag grinig eller blir jag grinig. Halloj Kay Pollak vem är jag sur på nu? 🙂

Jo det är nog så att jag borde haft mera koll på klockan, hade kunnat lagt i 6 kronor till så hade jag sluppit p-boten.  Men ändå tre minuter, tidsperspektivet tidsuppfattningen. Jag vet ju inte ens skillnaden på en timma eller två ska jag då känna tre minuter?

Fast jag inser att det var något jag borde gjort igår. Sommaren börjar ta fart här i vårt lilla samhälle. Den  klarblåa himmelen är verkligen molnfri.  En liten tripp till Bäckefors, sen iväg till jobbet. Möte i dag,  därefter jobb, har kanske sovit tre timmar högst idag. Hur ska detta gå, bara mötet tar kraft av mig.

Lev idag just nu, just nu är jag vaken.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook