Katten gillar inte mig


Känns som jag har hittat botemedlet till min hy, cialis även min hårbotten. För några år sen fick jag eksem i ansiktet och i hårbotten. Eksem som kom lite smygande, sick vid stress och för mycket oro blommar de upp.  Kroppens tecken som visar mig att nu räcker det.  Min ADHD broms misstänker jag. Tyvärr stoppar jag inte vid detta tecken, nej men jag reflekterar över de och smörjer in mig med cortison inbillar mig att det hjälper.  Igår hittade jag botemedlet tror jag, bort med alla cortisonlösningar, bort med sånt som gör mig illa. In med olivolja, Jag smörjde in ansiktet och hela hårbotten i olivolja. Håret blev inte snyggt, men det slutade klia. Även ansiktet slutade att klia.

Lite om morgonen idag, Våran katt har mask i magen, jag trodde jag var smart la tabletterna i maten dolde dem  väl. Men  han kan sin sak våran katt han åte runt om resten lät han bli. Min make tog upp katten och jag fick försöka få i tabletterna i munnen på honom,  Våran katt är en bestämd lite herre som  har lite asperger, ( alla katter ligger nog åt asperger hållet) fler talet gånger spottade han ut tabletterna, kattens matte är en bestämd liten dam som inte gav sig.  Tillslut fick jag i de två illa smakande tabletterna, där efter fick han även lite fästingmedelsdroppar i nacken och på ryggen.  Nu tittar han inte ens åt mig när jag ropar på honom  fnyser han och vänder mig ryggen.

våran katt pölsa

Jag är tydligt mobbad av en katt!  Undra hur många som varit det? Jag måste vara den enda som blir mobbad av en bondkatt.

Nu är han till och med på rymmen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.