tankar

vaknade till en grå mulen morgon, view svalt och behagligt.  Har sovit till och med gott i natt tror jag sovit hela natten känner mig utvilad på riktigt.

Kanske är jag nu i en återvändsgränd kanske  börjar jag se ljuset i tunneln, sovaldi sale kanske är det nu som min depression vänder och jag blir som vanligt igen.

Fast en natt och en morgon i att känna igen mig som innan kanske är att ta ut saker i förskott. Jag som var så klok i går. Då jag pratade med en vän som mår riktigt illa, sovaldi ligger inne får mediciner som jag misstänker trubbar av.  Till henne sa jag att hon inte skulle förvänta sig att må bra  dagen efter en bra dag. Utan mera ta det som det kommer.  Min vän är  duktig på att rita, men det är inget hon gör idag.  hon hade inte ens rit-grejer. Jag som ritar halvdant  har allt av dessa attiraljer.  Tänker åka för bi konstnärs-affären i Bäckefors idag  efter kurator besöket.  Tänker köpa ett ritblock, lite riktiga pennor till henne och lite skugg pennor.  Det kan vara en väg tillbaka för henne.

Lev idag just nu, imorgon hinner du med imorgon………..


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook