Föreläsning men inte ännu senare i höst

I dag har jag varit i Gbg, patient KBT och lite papper. Annika gav mig även ett papper om föreläsningen som jag och hon ska göra i höst.  Tänk att jag….. att jag ska ha föreläsning med Annika Bengtner. Vi ska hålla till på Mun-H-Center. Annika pratar utifrån forskningen och sina kunskaper. Jag ifrån mitt innan från perspektiv. En hel lunta papper fick jag med mig hem.  Papper som hon använder sig av i sina föreläsningar.

Vilken tacksamhet jag känner, find tänk att denna kvinna finns. Hon har hjälpt mig så mycket den tiden jag känt henne. Tacksamheten vilar i alla hennes kunskaper, hennes empatiska förmåga och hennes otroliga förmåga att förklara saker för mig.

Det är just denna kvinna som en gång för ett år sen gav mig iden om min bok.  Eller inte idén utan trodde på mig. Trodde på att jag skulle kunna göra det. Hennes tro gav mig egen tro på att jag faktiskt skulle klara det. Till hösten skall vi tillsammans föreläsa.

Spännande!!!!!!

http://mun-h-center.se/sv/Mun-H-Center/Utbildning/Kalendarium/Workshop-for-utbyte-av-erfarenheter-av-OPT-Oral-Placement-Therapy11/


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook