ADHD och svårt att sova

har bott hos mig länge nu. Trodde att mitt sömnproblem berodde på tankar, sickness men inser att det är något annat som flyttat in.

Sömnlösheten beror inte på tankarna, utan min kropp börjar vakna efter bara tre till fyra timmars sömn, då  rastlösheten flyttar in.  En rastlöshet som sätter sig i hela kroppen. Den till och med känns. Kryper runt i  benen och ger mig myror i kroppen.

Vaknar  varje natt runt tre fyra på morgonen, vaknar jag av att jag måste röra på benen.  Går upp dricker te, kollar internet, runt sex kan jag åter igen gå och lägga mig. Sover nu inte, men vilar fram till 7 -8.

Jag har nu varit utan mina insomningstabletter i tre dagar. Ett tecken på att sömnen är min sömn, och inte beroende av slaggprodukter av stilnoken. Är att jag igen börjat drömma.

Bestämde mig för att skriva drömdag bok och börjar se mönster där. Mina drömmar ger mig tecken, på att jag behöver ta mera hand om mig själv.  Fast jag gör det så behövs det tydligen mera.

I natt drömde jag om att jag tog hand om alla och en grus väg den första tanken då jag vaknade, sa mig att grusvägen visade  på att jag är på rätt väg jag närmar mig målet  att faktiskt ta hand om mig själv.

När jag tänkt tanken blev det  också  så sant för mig, det känndes så rätt tänkt att det ger mig visshet om att det är så det är.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook