Concerta

Igår är en dag jag nu kan lägga till historia. Känns bättre idag.  Var hos doktorn i går han ändrade min medicin, sovaldi sale från två likadana tabletter till en gammal och en ny.

Jag vill ha (H)jälp! inte tabletter!!!! Men tydligt finns inte den (H)jälpen att få.

En tablett tar bort en symtom som kommer tillbaka då jag slutar med tabletten. Så är min uppfattning!.!

Den enda tabletten som jag faktiskt har accepterat är min lilla Concerta. För den hjälper mig att varva ner, order den gav mig för några år sen Kunskaper om hur livet  kan vara utan adhd okoncentrationer, medical tyvärr dog ju lite av min kreativitet och impulsivitet då i början. Men den kom ju tillbaka efter ett tag. idag är jag mera kreaktiv än innan, men  med concertas (H)jälp så kan jag stanna kvar och i alla fall försöka mig på att avsluta, inte sitta timme ut och timme in. Ojdå, det var nog inte helsant, tyvärr. För det är inte  concertan som fixar, men concertan  (H)jälper till att få mig att komma ihåg att ställa en timer som ringer då jag  skall sluta inom kort. Den har gjort så att jag faktiskt kan sluta, avbryta det jag annars hade gjort tills jag stupade.

Nå ja, den nya tabletten jag fick (H) jälpte till med att göra så jag kan sova bättre. Men det här kommer bara vara ett mellanläge som snabbt skall jobbas bort. Jag gillar mitt känsloliv, mina upp och ner vågor de är just det som gör att jag är kreativ tror jag……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook