Dokumentär


tror att nattsömnsproblemen kommer tillbaka igen. Tabletten som hjälpte mig förra veckan, pill är inte lika bra nu…..har legat vaken sen tre i morse, pills dessutom sov jag igår eftermiddag.  Behöver bara blunda så somnar jag för att sedan vakna efter en kort stund, då är hela kroppen fylld av krypningar och olust känslor.  Men trotts mina otrevliga symtom av medicinerna, så tänker jag se till att vara i den lilla lyckliga bubblan idag med. Har puffat idag, idag var det oväsen som det skulle skrivas om.

Såg intressanta dokumentärer igår, handlade om tre killar nere i GBG , en av killarna hoppade från Angeredsbron. Sebbe som var en av killarna, fick  då han satt på anstalt (i en tidigare dokumentär.) veta att då han blev utsläppt igen var han inte längre välkommen hem. Nu har jag inte träffat Just den Sebbe, men då jag  arbetade som behandlings assistent fanns där många Sebbe att möta.
Sebbe var ofta barnet som som hade en annan pappa, ofta gick sebbe i sin pappas fotspår. Mamman omgift, bodde i de lite finare områderna, där passade Sebbe inte in. Eftersom han  hade lite mera tvivelaktiga kamrater. Det gjorde ont att se filmen igår. Ont i själen……..

Men igår var igår, idag är det nu,  idag ska jag leva just nu i stunden, i morgon är en ny dag igen….


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.