Solen börjar att vakna

själv har jag varit vaken en stund. Solen har börjat att vakna till liv. Ännu har inte katten hunnit hem, diagnosis det kommer att vara han som bryter av fågelsången som jag nu skriver till.

Tystnaden är ljuvlig på morgonen, morgonar är ljuvliga! Gillar ensamheten och möjligheten till att gå och lägga mig igen. Tror nog inte det kommer bli så  för i natt har det varit svårt igen att sova.  Men även detta är en vila. Te lite turkiska peppar karameller och den svala morgonluften. Det kan inte bli bättre, hmm karamellerna ja, behöver nog köpa nya sådan till min make  snart, det där med att det var inte jag det var en tjuv funkar nog inte längre. Har nog aldrig funkat.

Idag lånade även tjuven min makes kamera. Tyvärr så löste han inte det tekniska, så  jag får lägga in filmen då min make vaknar. Nån sladd  behövdes tydligen  och den hittade jag inte. Sladden är inte lika lätthittads som den burken med pepparn i, Tänkte att ni som sover lite längre än mig skulle få hör  den varka morgonen och se de vackra ljuset.  Nu är det inte det ljuset som thåström sjunger om i Cornelius visa om den gamla knarkaren, utan morgon ljuset så som det var just idag hemma hos oss.  ni får nöja er med  bilden som jag tog med min kamera på mobilen lite suddigt men sånt e livet i bland, ibland är det suddigt….

Tänker avsluta nu för nu hörde jag att morgontidningen just kommit. så den ska jag läsa idag:)

Fånga dagen nej morgonen….

Lev idag just nu, det är många timmar till kvällen…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Solen börjar att vakna”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook