Arbetsbedömning


i dag var klockan innan sju när kaffet var klart.  Tystnade i huset  hjälpte mig att vakna till liv. Eftersom jag varit sjukskriven en längre tid nu, salve så kommer det bli förändringar.  Mina 15 år av arbetspass som ger mig  lite annorlunda ledigheter och arbetstider kommer att vara slut. Det är  i sorg jag skriver det. Men inser  också att det kanske är just det som behövs.

Struktur, case yttre strukturer behövs för att jag skall ha koll.  Jag behöver stöd så att jag inte svävar ut. Men är jag beredd att jobba  femdagar i veckan  som alla andra?  Kommer jag att orka det?  Att arbeta med människor är det som jag vill göra, search men jag vill arbeta så som jag gjort de senasste åren.

Dagarna går åt till att komma fram till hur jag skall göra, för att få ha kvar det jag har. En sorg hittar mig, Hjälp jag  kommer att  få byta arbetsgrupp, jag som verkligen just nu och har haft i  fyra år, den bästa arbetsgrupp man kan vara i. Vi fyra som litar och hjälper varandra så mycket det bara går. De kommer att bli svårt att träffa dem, och inte  vara en del av dem.  Nej vill verklilgen inte det.

Nu  gäller det att jag skärper till mig och tar mig i kragen.

Ha, ha, haa  är det någon som har en krage över? Finns det någon som kan visa hur  jag  tar mig i kragen?


Ett svar till “Arbetsbedömning”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.