Kalenderrasering


Idag har jag vunnit en seger, pilule min kalender försvann. Detta  för att jag snabbs skulle prova på något som jag inte kunde.

Jag har skaffat mig en ny telefon.  Den skulle jag synka med dator.  Eftersom jag inte hade riktigt koll på hur det funkade, så provade jag lite som vanligt.  Var på hela min kalender på ett underligt sätt  bara försvann. Min lilla kalender som jag hade i outlook, var en planering på över ett år. Alla mina arbetstider, möten och annat var bokat. En liten pettitess som jag varit mäkta stolt över,  var att jag även hade lyckats skriva i  när min familj och släkt hade födelsedagar och sådant.

Nu är alla födelsedagar borta och inte här.  Segern idag är att jag  lyckats lägga in  schemat, läkartider, korttids och lite annat. Trodde att det aldrig skulle bli av,  och redan nu är det redan gjort. Fast utan födelsedagarna, för dem minns jag inte längre.

Så nu lär det bli slut, med att överaska min kära syster med födelsesång, för hon har inte FB.

Tror det är en av fördelarna med just FB, den sidan ger mig möjlighet att i alla fall skriva  grattis till dem som fyller år.

Tyvärr kära syster så får du nogrannt tänka över om du ändå inte ska ha Facebook eller så får du gilla läget,  och inse att här finns inte skärpet kvar, som jag fixat innan. För nu blir det inte någon påminnelse i telefonen eller mailen längre sorry!

Lev idag just nu så ska jag dricka te och njuta av höstblommorna som jag köpte till köket idag så ännu lever dessa. 🙂


2 svar till “Kalenderrasering”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.