På väg hem


Västtrafik får precis som alla andra med trafikanter, pill kämpa med köer. Min föreläsning är klar, medical idag var det första gången som jag föreläsningen  genom (H)järnkoll som attitydambassadör. 

Nu är jag bara trött, recipe känns skönt att sitta på bussen behöver inte göra annat än att sitta här och skriva.  Köerna är inte mitt problem idag. Fredags eftermiddag och kroppen känns tung. kämpar med att inte  jäspa, svårigheter och inser att snart kommer jag inte längre kunna stå emot. 

Jag känner mig nöjd med föreläsningen idag, tycker att det gick bra, åhörarna  kom med klokheter och hjälpte mig att bli lie klokare,  en kvinna pratade om projekt som arbetsgivare, en annan om skolan.

Det är just det här som gör att jag vill fortsätta, det här är sådant som jag skulle vilja göra alltid.  å spännande att höra  hur andra tänker och vad det är som gör att vissa möten i livet blir bra idag var det en sådan brahets dag, känner att de möten som  funnnits i dag är möten som  gör min brahets dag.  Till och med vacker känner jag att den är.

,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.