Thåström till Mäbe enäggstvillingsmusik sak…..

en video,  kommer ni ihåg en video, videoooo, något  radioprogram sa något sådant, förr för länge sen, tror det var i går.  Eller nej för en himla massa år sedan, då jag bodde på Munkebäcksgatan 4 b. Trapphuset badade i ljus , när det  inte var söndrigt. Ett rum och kök  med två klädkammare och kallt vatten. Hur tänkte dom?  Vet inte men hyran var billig, musiken spelades högt jag på min sida spela Ozzy, Maiden och Thåström så klart alla dagar i veckan.

Grannen bredvid mig  lyssnade mest på  Bob Marley.  Grannen  var färgad, och hade rasta flätor och den gulgrönröda baskern som visade mig att han  och hans musik hade  en politisk grund, Jag med min  politiska  grund som var då hos KPMLR,  fast inte till musiken,  i vårat trapphus  kunde man  på doften känna vilka som var hemma.  Ibland smög sig dimmor ut till trapphuset.  Från utsidan kunde man se vackra gröna växter i min grannes fönster.  Då fattade inte jag va det var men idag  hade jag vetat  vad det var som luktade så sötaktigt.

Nu var det inte alls detta jag tänkte skriva om, det bara blev så, för en gångskull kan jag istället säga att jag faktiskt satt och tänkte på det,  just nu.

Nej  i stället ville jag  visa Mäbe´s nya video idag borde det ju mera heta musikfilm för videon är väll inte längre något man använder sig utav? Eller har jag fel? så kan det vara,.,

Ville bara visa på denne mannens storhet, Grymt så det gör ont  4 gången idag har  jag tittat på filmen.  Musiken e grym och lite av  konstnärskapet som Thåström, har i sina framföranden finns och bor även i  Mannen Mäbe.

Tack Herr Thåström för att du  inspirerar så många, jag känner att nog  herre Mäbe själv har en inspirations-källa från dig, tror det i alla fall. Tror att han  känner kraft från dig  men nu är inte så att jag känner honom, men i min värld är det så att vi  får flyt och kraft från dina texter.  Video är ännu en grymhet som  Herrarna i Strömstad  i ordnigs-ställt. Tack  för det den ger mig ´hopp om att musik även i framtiden skall vara  musik som känns, ibland gör ont och  går att leva med!

Om du själv någon gång skulle  googla dig Mäbe, så tack för att du  och jag gillar typ samma stuk av slag och takt. Du e grym och bara bäst.

Hoppla ett inlägg så långt i från ADHD och politik det kan komma, eller jo just det  Thåström har ju så mycket  ADHD  så att han inte kan  sitta ner varje dag och skriva måste vara mera än mig, för   jag skriver ju dagligen


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook