Demokratiseringseffekter…….


alla dessa dagar skriv la Kalle Biltaren. Alla dessa dagar som verkar visa på vilken demokrati Vi fått i Sverige. Hur blir det, drugs Vad är det för korrupt och fuskande land jag bor i?  Hur står det still och hur, ed har det varit förut. Vad är det egentligen som händer. Alla dessa dagar……

Nej, click istället kom jag mig för  att titta in hos fröken Cattis Påriktigt igen.  Läser roat, och känner igen, ser att jorå så ere än.

En lite släng av längtan ner till Götet blir det av Masthugget som  sved till av texten. Men nu var det inte det som jag ville skriva om, utan om alla dessa oavslutade projekt som Cattis skriver om.

Jorå här finns det  trav-vis med dessa oavslutningar oxå. Pratar om det,  då jag föreläser.  Skrev även om det i min bok.  Men Tänka er, att:

Jag tror att jag hittat en av nyklarna till att  i alla fall få vissa projket avslutade, så bra som bara jag kan avluta dem.

Den nyckeln heter Bestämma själv.

Jag kan ju faktiskt bestämma mig för att nej nu Djäklar, min KBT terapeuft berättade det  i går när vi var på mun H Center.  Det var just då, det  lyste upp hos mig, för jag  gör ju lite så, det var ju så min bok blev till. Med alla typsnitt och allt va det va.

Jag bestämmer mig för att, nej nu DJäklars.

Där till har jag förmånen att få vara bland människor och sammanhang, där jag får vara jag.
Vara mig, så  borde det få vara  för alla människor. Vi borde alla inse att fan… jag är bra som jag är.

Ingen kan göra mig bättre, än vad jag själv gör.  Är jag inte mig, då blir jag bara en kopia.

Vem vill vara en kopia?

Måste få säga det:  att du Cattis,  Jag gillar dig, Gillar ditt språk och den råa  och raka sida. Kanske just för att den är lite som mig.

Även om det fulaste ordet jag brukar säga då det är riktigt djä……. illa är, råtta.

ringar på vattnet
,

2 svar till “Demokratiseringseffekter…….”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.