Bohuslänningen och uppmärksammar World mental health day, genom (H)järnkoll, genom att intervjua mig i min roll av attityduppdragsambassadör.

Bohuslänningen och uppmärksammar World mental health day, cure genom (H)järnkoll, genom att intervjua mig i min roll av attityduppdragsambassadör.

 

Jag kan andas ut, känner att jag gjorde mitt bästa.  Bättre än så kunde jag inte just då, visst skulle ju kunnat kamma mig, fixat till och allt sådant, men då hade det inte varit jag på bilden. Eller då hade det inte varit jag, som jag är vid den tidpunkten, då journalisten fotograferade. Inte finns det i min tanke eller i mitt minne, att jag borde kamma mig, eller fixa till. Bilden i tidningen sa mig också att, jo jag är inte 20 år längre. Utan som det stod närmare 46, än 45år.

Har jag levt hälften av mitt liv nu? Då skulle jag behöva bli 92 år. Det är jag inte så säker på att jag vill. Glömmer ju av massor redan. Tänk på hur många ”milstimmar” jag vid 92 års ålder har åkt till affären utan plånbok, glömt nycklarna på insidan, missat tandläkarbesök. Nej sluta nu, sluta, sluta, sluta!

Lev just nu, och just nu är det lördagen den 9 oktober 2010. Just nu, kan jag andas ut för jag gjorde mitt bästa i går, då jag blev intervjuad av bohuslänningens journalist Jenny Borg. Jenny var en riktigt trevlig journalist, som ibland led av samma oförmåga som jag själv, orden glömdes av liksom och jag tror vi båda frågade hur eller hur ställdes frågan. Tror till och med att jag frågade henne om det var hon eller jag, som hade de små bokstäverna. Nu kan vi ju alla oavsett bokstäver eller inte, vara lite rörliga i tanken. Kanske är det så att jag i min rörighet, lockar fram rörigheter hos min omgivning.

Artikeln går att läsa i Bohuslänningen .

Idag är vädret vackert, solen gör löven guldiga och min tanke är mjuk. Idag ska jag och en vän ta ut våra små döttrar och bjuda dem på bio. En gång för länge, länge sedan lovade jag min dotter att dessa två tjejer skulle få se på bio. Första gången var det snöstorm som gjorde hindret. Andra gången tror jag det var samma orsak. Tredjegången blev nog bortglömd, och sen fanns det inte längre, men nu sju år efteråt så gör vi det i dag. Kompensationer blir till i efterhand och efter filmen. Idag är det asiatiska smaker som är kompensation. //

Viktiga länkar i artikelsammanhanget är:

http://www.hjarnkoll.se/

http://www.handisam.se/Tpl/StartPage____254.aspx

http://www.nsph.se/

http://www.compassen.se/

http://www.attention-riks.se/

http://adhdkvinnor.se/

 

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Bohuslänningen och uppmärksammar World mental health day, genom (H)järnkoll, genom att intervjua mig i min roll av attityduppdragsambassadör.”

  1. […] malix.se Jag föredrar att kalla mig impulsiv "Attitydambassadör" Skip to content Skip to content HemI F R MALIX Impulsiva Framtids ResurserJag föredrar att kalla mig impulsivDet här är JAG, så som jag är:Jag gillarKatten Pölsa och Hunden FlapMalixskrivpuffsbloggInfo om MalixMin första blogg ← Bohuslänningen och uppmärksammar World mental health day, genom (H)järnkoll, genom att int… […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook