Yerba, är en högre Nivå av Te..


Yerba känner att jag bara måste skriva om Yerba. Vilket är ett kafé för själen, buy cialis själen te, te, te som dricks just på Yerba är te som kryper in i alla små skrymslen i kroppen och gör underverk. Underverk som ger kraft, ork och ett klart sinne. Ett klart sinne är ett sinne som ADHD are behöver hitta till extra mycket. För våra tankar hoppar omkring som studs-bollar på grön-bete. Eller som korna gör den första vår-betes-dagen. Nu är det ju inte så att tankarna studsar runt av samma glädje som korna måste känna den första dagen de kommer ut på våren. Nej men studs är det i mina tankar. Jag och min vän samt hennes lilla kille, som bara är 1 år och nästan tre månader. Vi gick idag till Yerba tog var sin kopp te, hon tog rött te med hallon och yoghurtsmak, själv tog jag en ny smak som hette Buddha. En lite mera blommig smak som gav en ljusare tanke inom mig. Yerba vill jag varmt rekommendera till er som befinner er i Uddevalla. En stund en halv timma räcker för att dagen skall kännas mera behaglig. Nästan som en terapeutisk timma, att dricka te från Yerba är ren terapi.

Just nu står det en kopp rykande te bredvid

mig. Rött denna gången, hallon och en mild vanilj smak. Gudomligt gott och värmande, där till ska det läggas på lite harmoniska och välgörande måenden. Livskrafter blir till då jag besöker Yerba. Nu är jag en te drickare och har alltid varit det. Men sen jag kom i kontakt med underverkskafét för några månader sedan. Så känner jag att mitt te drickande och te överhuvudtaget har idag lyfts upp en nivå till. Kanske blir det så att te, nu endast kan köpas på Yerba. Fast det gamla vanliga Earl Grey te, det går ju fortfarande att köpas på de vanliga te butikerna. Te som dricks på YERBA ger mera smak på livet. Dessutom så är hela miljön där full av energier, som bara genom att andas bli andetag av energier. En sorgsen tanke får vara sorgsen utan att den gör ont. En glad tanke är en tanke av gladhet utan att den spritter till. Det är liksom så lätt i denna miljön att bara vara, leva i nuet.


2 svar till “Yerba, är en högre Nivå av Te..”

 1. Jeg vil fortelle deg om en virkelig terapi.Det er bevist, vitenskapelig at ADHD er et genetisk overført sykdom!
  Jeg skriver til deg fordi min sønn hadde ADHD og jeg var så heldig å finne en behandlingmetode som har reddet han.
  Helbrederen heter Mirela Paun. Hun er er internasjonal holistisk terapeut, sjaman. healer, klarsynt, i ett ord , en komplet parapsykolog. Hun er utdannet opprinelig psykolog og har i tillegg hovedfag i både filosofi og journalistikk med det har ikke noe å gjøre med evner og kunnskap til å helbrede.
   Hun har utviklet Sun (det leses SON på norsk), helbredende metode som er faktisk en samling av terapi – er som har opprinnelsen i eldgamle tider. Alle metodene benytter seg av ren – energi , energien RO ( det leses RÅ på norsk), energi som kommer fra renere deler av Universet og som var dominerende på Jorda for millioner av år siden. I våre dager er vi mest påvirket av Qi energi.
  SUN er metode som hører til kvantefysikken, eller mer nøyaktig til kvantemedicin. De helbredende metodene som benytter RO- energi, er ekstrem kraftige og det fines mange ”pasienter rørt av uhelbredelige sykdommer” som ble reddet..
  Jeg snakker her om energier. Alt er energi og det er pasientens energi som behandles, slik at det forvantles til ren energi. .Det er ikke noe overtroisk i det jeg sier, det er kvantefysikk på det høyeste nivået. Ved hjelp av Energien RO kan DNA forandres
  Så det er pasienten som behandles, ikke sykdommen. Fru Pauns Blogg og andre steder på Internett hvor hun kan treffes er faktisk et veldig overflodisk bilde av hva Sun – lærdom er. Den viktigste ideen som fremheves er at mennesket skal være frisk og det finnes metoder som kan hjelpe og bidra til dette. Mirela Paun behandler alltid pasienter med ”uhelbredelige” sykdommer. Det er hennes disipler, som er sprett rundt i verden som tar seg av ”helbredelige” sykdommer. Behandlingen foregår på avstand, pasienten må ikke reise noen steder, noe som kan redusere kraftig behandlingens kostnader. I tillegg finnes det ikke bivirkninger. Mirela Paun utfører behandlinger etter å ha hatt adgang til medisinske analyser og diagnosen stilt av medisinsk personell.
   Hvis jeg var deg, ville jeg ha tatt en titt på noen av sidene hun kan kontaktes på, Myspace, Facebook på mirelapn@yahoo.com ,http://www.positiveatmosphere.com/my-community/blogs/blogger/Mirela%20Paun .
   
   
  Jeg virkelig håper at du blir frisk, fordi jeg vet at det er mulig.
  Lykke til!
  Rodica

 2. Vi har antagligen inte samma uppfattning om ADHD för det är för mig inte någon sjukdom. utan en kreaktivitetsgen där jag har förmågor som andra kanske saknar vi behövs alla även vi med adhd, A S mm i mig och andra med dessa egenskaper så finns det precis som alla andra både till och o-tillgångar. Tillgångarna ska jag ta hand om otillgångarna ber jag om hjälp med precis som en närsynt har glasögon. Nej vi är nog väldigt långt ifrån varandra i våra uppfattningar om adhd…..
  Men vet du vad sånt e livet ibland har man olika uppfattningar… och ibland gillar vi olika.
  vi gillar olika jo jag tror nog det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.