Ledsenheten som byts ut till hopp igen


Ledsenheten var att sommarens-bravader gjorde sig påminda igår, pills en speciell människa som jag tycker så mycket om som ligger mig så varmt om hjärtat var någon jag träffade igår.

Men vi satt på olika ställen. 

I samma rum men min  vän  hos sin advokat och jag på samma sida som åklagaren. Bredvid mig satt min vän som  just råkat ut för min andra vän. Sorgen fanns i att ännu en chans var förbi.

En ny föddes i rummet igår vill jag se det som. Behandling, nya tag och en massa hopp till att det än gång verkligen skall bli.

Min väns riktiga chans att han  denna gång äntligen skall få den vård och behandling som han så väl behöver. Att klokheter och mod skall flytta in i honom nu, så att han vågar möta sin värsta fiende och sig själv. Det är nämligen så vännen att jag vill dig väl, jag vill inget hellre än att det ska gå bra för dig. Du ligger mig varmt om hjärtat, jag tror att du vet det. Dina barn och din fru ligger mig oxå varmt om hjärtat därför just därför träffades vi vid,  mindre bra omständigheter igår. 

Det gjorde mig ont, mina tankar känslor och tårar bodde hos mig igår. Känner även idag att de ligger i närheten, när jag tänker på dig och den konstiga situationen igår.  Men som du vet,  du är värd alla chanser du kan få.

Jag vill det, jag vill och önskar inget hellre än  Lycka till dig, lycka och att du denna gång ska våga möta  dig,  sudda ut den falska sanningen du har om dig själv. För det är så gubben lilla, den sanning som du har om dig själv är inte den rätta sanningen, utan en skev verklighetsuppfattning av att du inte skulle duga.

När du till sist i din drogfrihet inbillar dig och tror på sjukheten att du inte duger,  det är då du faller tillbaka och sen bara fly. Snälla, snälla för dina barn skull, visa  nu att det går.

Visa att det är möjligt att sträcka ut handen, våga ta klivet över till den drogfria verkligheten.  Denna verklighet är trots allt mera harmonisk,  i sina färger.  Ta till alla knep och all hjälp du kan. För din egen skull.

Säkerligen kommer det dröja innan vi träffas igen, om vi någonsin gör det…. Men jag vill att du ska veta, att Jag vill dig, din själ och dig allt gott,  sänder dig i tanken lite energi,  för att du skall orka våga och tro …

Du fixar det jag vet ,men du måste själv inse fatta och förstå……..

//Malix


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.