Återseenden


Möte från historian.  I verkligheten idag, cialis på Torp närmare bestämt Ica. Lycka, Energikick, gladhetsceller och en massa positivitet flyttade in i mig. Min klokhets kollega stod längre fram i kön. Självklart var jag bara tvungen att gå fram och hälsa. Dessutom fick jag förmånen att träffa Kollegans andra hälft som jag hört talas om så mycket innan. Våren 2007 var det då jag senast träffade just denna kollega så många år har gått. I mötet blev det energier och härlighetskänslor inom mig. Denne klokhet är ju någon som jag ofta lånar klokhet ifrån då jag behöver. Det var så roligt att återse honom.

DSCF0955

I morgon  blir det en återträff För oss ambassadörer, inom (H)järnkoll, Vilket oxå ska blir roligt att återse, få höra vad och vart deras resa varit och är på väg. Några har jag ju träffat innan under året som gått, andra inte, så det ska blir roligt och spännande.  Men det är ju det där med att packa ihop, sova någon annanstans som är mindre roligt. Men det får gå det med.

Lev idag just nu! Just nu ska jag nog måla lite igen.

Gör som kända och mindre kända personer, bli supporter av kampanjen Hjärnkoll och bidra på så sätt till ett öppnare samtalsklimat kring psykisk ohälsa.

 

Technorati-taggar: ,

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.