Kbt och klokhet behövs!!!!!

Ännu Bor det tacksam-heter, drug men under eftermiddagen har det även flyttat in rädslor. Tänk om….. just nu hatar jag tänk om, om tänk, spelar ingen roll hur jag vänder och vrider på det. Tänk om, det vill jag just nu  sopa undan och flytta bort från kartan, till landet ingenstans.  För jag vill inte! Jag vill inte flytta bort från min tacksamhet och glädje i arbetartankar…..

Men känner rädslan över att, tänk om, i fall att, bla bla bla…… Just här är det de nya KBT tankar och lite SOAL som ska till. För jag har inte råd, inte lust inte heller ork och kraft till att bo i ältande och tankar som egentligen bara är fantastiska fanatiska fantasier. Det är inte ens en verklighet ännu. Kanske blir det inte ens det.  Då har jag lagt kraft, på saker som inte ens är värda att lägga energier på.

Tänk OM!!! Tänk om! jag ska göra nya banor av tankar och omkull kasta allt som bor i fantasier. Vad har jag för bevis som säger att???

Som vanligt ska jag sluta upp med att: flytta till katastrofiska händelser som bara bor i ohändelser som alltså inte ens hänt!  och sluta upp att hamna i Ältande fantasier!

Jo just det nu ska jag tänka om, eller helt sluta tänka på sånt som inte finns just nu finns inte framtidens kunskaper från historier. Just nu finns det en bra dags erfarenhet som jag ska vila mig I……Japp sånt  är livet just nu!!!

??


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Kbt och klokhet behövs!!!!!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook