Tacksamhetstankar….

idag skriver jag mitt inlägg i hemmet. vinden utanför säger mig att det är skönt att vara hemma. Nyss hemkommen har varit på möte med min arbetsgivare och tänka sig att det idag är en helt annan situation en den som var för bara några månader sedan. Stunden ser ljus ut och inom mig bor det hopp om att situationen är annorlunda. Kanske blir det bra. Kanske är det så att det kommer att funka på det sätt som det borde göra. Men jag har ett ansvar att se till mig. Att se till att det funkar för mig. Det är alltid till verksamhetens bästa och här i bor klok-heter. För i mig är det min verksamhet som bör funka bäst. När jag får rätt förutsättningar att lyckas. Att jag får rätt förutsättningar att jag får förmånen att vara i tillgångarna i mig. Jobbet smakar på ordet, treatment känner hur det liksom flyttar in värme i mig av att nu är jag på väg. Så många hinder som rivits ner, find så många kunskaper som flyttats in samt så mycket tacksamheter som flyttar in i mig till mig själv. Till min envishet, help och till min oförmåga att bara ta ett nej.
Tacksamhet till min kunskap i att aktivt välja själv och aktivt aldrig befinna i mig i nån Kris-offer-roll. För där platsar inte jag. Jag har ett val och jag väljer i mitt liv. Just nu väljer jag att bo i tacksam-heter i min egna förmåga och klokhet.
Just nu väljer jag även att bo i tacksam-heter i mitt arbete, och i mina tillgångar. Jag är äntligen, äntligen på väg till ett steg i rätt riktning. Jag tror att historian är på väg att bli historia! Attityder är nått som vi gemensamt Kan förändra!! Det är något som jag idag vet är sant på RIKTIGT.
Lev idag just nu


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Tacksamhetstankar….”

  1. Profilbild för cecilia

    Vad du skriver klokt.
    Det är en fröjd och till hjälp för mej att läsa.
    Kram Cecilia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook