Från husvagn till Elitlopp…….

 

Hela havet stormar!?!  Nej inte då. Men det lever och hör några vita gäss visar sig också för mig tillsammans med kaffet. Ner ifrån hamnen hörs vindspelens klanger. Vissa stunder tar  vinden tag i vår tältduk.

Havet ser nbjudande ut men ännu vill jag inte, decease tidigt på morgonen och jag har ett inlägg att skriva tillsammans med kaffet. Sista inlägget i förtältet för den här gången för sedan ska vi hem.  Maken sitter med sitt lördagsnöje just nu  i helgen är det Elitloppet stockholm är staden där det går av stapeln. För några år sedan var vi där då sov vi på ett slottshotell. Det va samma år som vi var i Paris och Prideameric eller va det heter. Var inte kul då och lär inte vara det nu heller!……

Men just stockholmsresan  va inte så fel, seek http://www.ulfsundaslott.se/ var sovstationen då jag och barnen  vandrade  Stockholm runt och lärde oss åka tunnelbana, sovaldi sale Maken åt middag på Travbanan ,medan vi  hann med både djurgården skansen och gamla stan  Men det e klart vi hade ju två heldagar på oss.  Onda fötter och trötta barn, minsta dottern visade humöret så att Stockholmarna nog ännu pratar om det.

Det är ofta så när vi är ute och far.  Före och efter vi va där. Skara sommarland hade  året vi va där tre gokartbilar men bara två när vi hade åkt.

Pariarna vet att vissa Svenskar  bryter upp minibarer och trycker på saker som man inte ska trycka på.  Hmmm Jo det va jag fast jag visste inte bättre. Trodde att dörren till det lilla kylskåpet va lite trögt, inte  trodde jag franskmännen låste sina hotellbarer. Som godtrogen svensk finns inte på kartan att man låser sånt inte heller att det är en massa små brickor som håller räkningen i de små kylskåpen, jag plockade ju ut alla små flaskor i baren för att få plats med mina ostar och annat smått och gott. Det resulterade i att då vi skulle åka hem fick en räkning på en 5000, men  städerskan gick och kollade och såg att vi inte rört en flaska, så de 5000 slapp vi betala. Tror nog det fanns de franskmän som ändå lurade oss på pengar. Taxiresan gick på lite mera för att vi va fyra som åkte och annat  sånt som vi på långa franska utlägg om att det var utgifter som inte syntes.

Stockholm vet hur  döttrar ser ut som blir Kalle Anka  arga. Som sagt, jag vet det tydligare för det är min dotter.  Ett inlägg blivit till om allt och inget.  Just nu slutar det här för kaffet i koppen tog slut och mina ord med kaffet. Nu kan dagen börja den har nog till och med redan gjort det.

Lev idag, just nu, så sitter maken och väntar på De Eliterande loppen på Solvalla ……… Men denna gång inte i stockholm utan  här ute på Orust på en underbart fin Camping. Arga dottern och de stora barnen är inte här de har tröttnat på Campingar och det livet de gillar att sova hemma i sina egna sängar.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook