Planer som funkade……..

En dag med inbokade möten och viktighetssamtal.  Jo just sånt gör mig orolig.  Just det här med möten, see ringa samtal inte just ringandet utan inte glömma av att ringa är krukset för mig.  Att ha flera sådana svårigheter på samma dag är ofta en bidragande orsak till att jag inte riktigt når enda fram.  Nå fram, tadalafil här menar jag att jag gör det om jag lyckas pricka in alla föreutsagda inplanerade möten och samtal.

Idag är en bra-ighets dag i just dessa mått mätt.  För inte blev det stressigt, viagra inte heller missade jag eller glömde av, de möten som var uppbokade är nu historiska möten där jag lyckats.

Något ännu större är att jag idag  lyckats med något som jag  verkligen har svårt för hela vägen lång.  Jag har varit hos en audionom och provat ut en  liten apparat som kommer att göra mig  mera uppmärksam , en apparat som kommer att hjälpa mig så att jag svarar rätt saker om det nu förväntas av mig att jag ska svara rätt saker.   En skimrande pärlemo vit blev det.  Det här är ett stort steg för mig  tror det tagit mig  30 år att komma till denna insikt och detta mod.

En hörapparat en apparat som hjälper mig solla bland alla ljud.  Svårigheter att vara annorlunda  är itne problemet utan  den studio som man sitter i när man kollar hörseln är problemet.

Litet ljudisolerat rum, konstiga apparater i öronen. En massa pip i öronen som jag till det yttersta måste anstränga mig för att hör.   Ångest , massvis med ångest bor i sammanhanget och en massa trötthet. För just de där små rummen där man sitter och anstränger sig till det yttersta, ger mig trötthet.  Det var tydligen 10 år sedan sist jag var där. Då Lyckades jag inte lika bra som idag. För i dag förklarade jag innan hur just denna upplevelse brukar ställa till det.  Idag klarade jag av  utan att någon blev sur  och gnällde på att jag bara ska trycka när det piper.   Om en månad kommer jag få ta del av saker som det helt hörande folket har gratis. Jag genom en lite apparat bakom örat. Andra har En räv bakom örat, jag har en liten manick som ger mig en massa ljud som jag i dag inte hör.  Dessutom fick jag till mig att den sorterar bort, det jag har svårt att idag  sortera bort.

För mig är detta fantastiskt. Idag bor jag i Tacksamheter över att jag lyckades så bra med det jag förutsatte mig att klara ut.  Tänk jag gjorde det! Jag verkligen gjorde det !!

Lev idag just nu………

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Planer som funkade……..”

 1. Profilbild för cecilia

  Grattis vad du är duktig. Det är en känsla som är så härlig att trots allt, så fixade du det.
  Kan själv
  Kram Cecilia

 2. Profilbild för Gunnel

  Jag njuter av din berättelse från erfarenheter som är dina och problem, som du vinner över.
  Ja, ja. Jag får väl fortsätta leva med min räv bakom örat, hur nu den tog plats där.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook