Mötesdilemman. ….

Har just kommit hem. Idag var det möte på jobbet, look möte är sånt som  gör ont för mig. Inte så att det gör ont kroppsligt men psykiskt Har svårt att sortera, nurse organisera och vara fokuserad hela tiden.   För mig blir det mera lös ryckta delar.  Lite här och lite där.  Men ändå är jag glad, glad och tacksam över att jag är med, att jag är en del i.  Möten är även  så nödvändiga och nu känner jag även att de blivit mer effektiva. Det sägs mera saker idag  som är mera matnyttigt på något sätt. Eller så är det så att jag lägger större vikt i dessa just nu. För jag känner mig mera fylld och klok efter att mötet passerat. Jag har mera behållning tror jag.  Men  min energi tar slut på möten, jag blir så uttröttad.  Tom på ett konstigt sätt.  Nu är jag i alla fall hemma igen, nu kan jag lägga kraften på att vila och bara vara tills i morgon då nästa pass blir till. Då jobbar jag några timmar.

IMG_20110602_230743 Det bästa sättet för mig att vila är i vår husvagn där finns inget annat att göra än att vila. funderar på om jag inte  redan idag ska åka dit. Imorgon ska jag till kuratorn på morgonen, sen på eftermiddagen arbetar jag några timmar och där efter åker jag igen till husvagnen.

Just husvagn är ultimata för mig med ADHD. Liten plats att sprida ut mina saker på, lite plats att slarva bort fyrkantigt, inte mycket som stör och inte så många intryck utan mest vila. Där till funkar min favoritsysselsättning vilket är att bada, bada, bada.

IMG_20110603_100158Där till vid sjön en bastu.

Bättre än så kan det inte bli……..

En av de bättre campingarna vi varit på är just den vi är på nu, kanske inte som Daftö, men, Men i särklass den mest vackra och bästa campingen stämningen är familjär. Kunden sätts alltid i centrum och inget är omöjligt för dem som sköter om just vår camping.  Jo  jag tror nog vi åker idag jag och lillkillen. Eller ska jag åka helt själv ja varför inte det funkar ju det med Ler………

Dalslands Camping gå in på sidan och kolla runt vem vet vi kanske ses där.

Min Bok “Jag föredrar att kalla mig impulsiv” finns att köpa i receptionen där.

017 i

Lev idag just nu så jo tror det blir att camping……..


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook