Husbuss jorå tack

sitter och skriver inlägg på min lilla vita, pilule den har förlorat sin glans. Om den ens haft det något eller någon gång. Inlägget skrivs från  campingen i Bengtsfors, jag och sönerna har tillbringat kvällen och natten här.

Ett tiotal Bussar har anlänt till Campingen och jag blir mer och mer sugen på att starta ett sådant där bussprojekt.  De verkar ha en samhörighet som saknas inom husvagnsfolket. Jag tror att det skulle vara kul att bygga om en buss till husbuss. Jo ja just det ekonomi jo det är ju den pettitessen då. Skulle ju vara för det men det måste vara en värdslig sak.  Vem vet innan jag hunnit tänka tanke två kanske vi blivit med buss, husbuss. Eller nej då jag kan ju inte ens köra en sån fast det är klart det kan jag ju inte ens med husvagen. Eller hm jag har ju aldrig provat så vem vet jag är ju som “Lotta” Hon kan ju nästan allting förutom att åka slalom men det är ju bara att vicka lite på rumpan enligt henne. 

Jo, Jag kan nästan allting jag med och det är la bara att vicka lite på ratten och gas  så hur svårt kan det var ?

Under va en sådan där husbuss kan kosta? Undra om de går sönder mycket om det är svårt att laga?

Nej det tror jag inte att det är  jo  nu har jag vilat i eftertänk och har just bestämt mig att jo en sådan där buss skulle kunna vara min  nya skrivarstuga ju. Tänk va långt jag skulle kunna åka.

Jo en buss va det ja

    

Lev idag  just nu  så ska jag bada lite  tänker jag……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook