Blå måsen


Det som var så viktigt då e väl ingenting, unhealthy ingenting nu……. Dahlgren jo, en av mina favoriter. Helt olik Thåström i takt men texterna,  det fria utrymmet att associera fritt gör liknelsen lite i alla fall.  Idag har jag  gjort en bytes affär med en vän till mig.  Inom mig blir barn sången om byta grejjor med varann en melodi.  Jag hade en vit lite dator vid märket Aser, som jag köpte för ca 2 år sedan. En sådan där mini dator som jag nästan sedan jag köpte den, ångrat köpet. 

Hon nämnde det i ett mail att nu skulle det passas på att köpa en sådan om det blev rea. Genast ett snabbt svar från mig om att det är något som är sött och gulligt men helt obrukbart. Tror att vi är lite lika som personer, då hon nog är som jag. Har man väl fått nått i huvudet, så ska det bli så som man tänkt. Vill man ha en sak så spelar det ingen roll vad andra säger, man måste liksom prova själv.

Jo prova själv villes, men istället för att prova själv, gjorde vi en bytes affär. Om än lite konstig bytes affär. Inte så att det blev en rostig skruv som i låten utan istället blev det nått som ligger mig varmt om hjärtat.  Till och med ett självklart byte om du frågar mig. För jag gillar porslin och det blev det Kongelige Dansk, Blå måsen med guldkant. Har kollat runt lite på nätet och med guldkant är tydligen viktigt.  Jag fick 12 koppar på fat och 12 assietter. Min mailkompis tog sig till Färgelanda, efter sitt jobb idag. Vi käkade en pizza tillsammans, jag som  glömde eller tänkte inte på det, hade ju givet inte tänkt på att porslin tar plats så det är dumt att cykla. 

Så den kongerliga Dansken fick åka på pakethållaren hem, men jag ledde cykeln för cykla och porslin, samt jag är inte att rekomendera. Så Dansken fick allt stilla och lugnt åka bak på cykeln men i promenadfart. 

Jo klok e jag även om min son skakade på huvudet och funderade på var hans teknikstörda mamma tagit vägen.

“Han, min son, inte heller min make vet att jag  nu har ännu större anledning till att köpa en lite större bärbar dator,  som jag mera kan ha nytta av ÄngelRullar runt på golvet och skrattar

BLÅ MÅSEN  BING&GRÖNDAL TEKOPP MED FAT 2.25 DL!!Blå måsen med guld - assiett nr 28.Jo, jag e nöjd nu ska jag ut och leta vidare på Tradera, så blir det tillslut en hel servis av det. Skulle det vara så att någon saknar porslin, så hör av er. Jag har några serviser i källaren, om ni kan nöja er med mindre än den med guldkant. För den är inte till bud, men alla dom andra där nere i vårt före detta mini ICA, skulle kunna säljas. Fast jag har ju barn som snart flyttar ….. ja  just det ja, de vill inte ha. De köper eget, jaha, jo, så va det ju ja………..

Men jag har en fin en med guldkant Ler

Det som var så viktigt då e väl ingenting, ingenting……….lalalalla


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.