Från thåström till Augusti och skriverier………

Husvagnsmummel och thåström till sänglektyr nä inte illa om jag får säga….. Och det får jag ju för det är ju min blog! Just nu sitter jag i förtältet med massvis med levande ljus, ailment boken går inte längre att läsa här ute för ljuset lyser bara upp för stämning.  Thåström får vänta tills jag gått till sängs, mind vilket i och för sig blir inom kort.  Tjejerna ligger i husvagnen och kollar film med en stor påse godis. Frågan är hur det blir med tandborsten efter filmen.  Jag lär inte få veta för då  filmen är slut lär jag segla på molnen, befinna mig i drömmarnas rike. Ännu är det lite ljust ute men augusti är här för att stanna.  Luften är Augusti  sommaren är inne i ljumna kvällar med ett mörker som gör att vi  ännu en gång inser att det är som Ledin sjunger. Sommaren är kort men i min tanke har den detta år inte regnat bort, mera blåst har jag i minnet.

Sommaren ännu är den här kräftorna är ännu inte ätna och ännu är vi i husvagnen, ju närmare hösten vi kommer ju närmare känner jag att kommer till mitt mål fram över.  Men ännu är jag bara här i Augusti den 3  en helt vanlig Onsdagskväll.  Stunden just nu känner jag på något sätt som att den är viktigt varför det har jag inget svar på just nu. Kanske vet jag det redan i morgon när jag vaknar. Eller så var det bara att just nu här i stunden som kändes viktig. Då får den vara det. Lev idag just nu är det kvällen och nu får thåström inte vänta längre för då har jag somnat.

Han är ju inte en bokskrivare utan text författare och i de ordet en stor konstnär men tyvärr gör det att jag bara har möjligheten att läsa vad andra har fokuserat och tolka ut ifrån intervjuer men det får duga det med.  Texterna där emot är ju något som är närmare denna man.  Fan fan ……… det är vackert…… till hundarna har han ingen …….. kärlek är för dom…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook