Ny slungad Honung

IMG_20110807_114038

Honung när den smakar som bäst Ler. Ny slungad och tillverkad i TorslandaI Burken ligger även Bivax som jag blev rekommenderad att låta barnen få som godis. Hehe HAHAHAA Joru var ju tvungen att smaka på det och kom på att godis till barn hmmm joru godis till mamma inte min mamma utan mamma till den här bloggen för opa va gott det var. Honungstuggummi fast efter en stund får det spottas ut men tiden som det höll ihop sig till en bit så var det guda gott. En lite vild smak av söt saftig flädersmakshonung i en guldskimrande nyans med extra smak av sommar.  Blev frälst idag när jag var hemma hos Linda som har små små bisysslor i form av bin och deras bon.  jorå det ska bli  så jag ska bli med bin men inte nu utan nästa sommar då när jag läst på och införskaffat det som ska till har hittat två små bi hus som  ägarna kanske vill sälja. Vi får se när. Kan till och med säga att det kanske är genom tänkt när sommaren kommer för då har det ju gått ett helt år. Sen ska det säljas Dalslands honung av mig  Ny slungad Dalslandshonung Ler….

.IMG_20110807_123147

här  står två stycken helt oanvända  bikupor som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Jätte fina av den lite äldre designen hur det ska se ut.

En smygtitt på hur det kan se ut när man är med bin…..IMG_20110807_124916

 

dumt av mig att glömma fota när jag var hos Linda. Men ni får kolla in hennes blogg så ser ni hur fint där är bland hennes bin.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ny slungad Honung”

  1. Profilbild för Mamma
    Mamma

    Skulle inte du flytta till Göteborg, inte lämpligt att ha bi där tror jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook