Herr thåström tackar för sig och jag var inte där…..

Det är med sorg i hjärtat som jag skriver. Jag var inte där, nurse jag var inte där……… Jag var verkligen inte där, hur kunde jag hur klarade jag av att inte vara där?

Men betala en väldans massa pengar för en enda konsert? För att få se honom igen och då som någon förgrundsfigur till stjärnan. Nej, tack,  Herr thåström är stjärnan, är den som är min stjärna på himmelen, Ingen sjunger blues som …… Finns inte någon som sjunger som Herr thåström själv, jag var inte där……..

I Expressen säger dom att en svensk ikon tackar för sig. Fru Ikonen tackar för alla fina minnen som finns. Skulle det nu vara så att du Herr thåström skulle föredra att pausa och sitta på någon pub i Vesterbro eller var som helst och dricka nåra öl. Så är du verkligen värd det.  Den svenska Ikonen tackar för sig. Hmmm det vill jag  inte, för jag vill åter och åter igen vara på samma plats, sjunga med, känna rytmen och den glöd som herr thåström sprider, i musikaliska sammanhang. En sann konstnär när det blir som bäst. Långt långt bort …..

Jag hoppas att du inte tackat för dig för alltid.  Kanske tar du dig ton där på någon pub, med en o-sponsrad öl i handen. Då skulle jag  vilja vara där, för nej, inte vill jag att du  för alltid, har tackat för dig……..


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Herr thåström tackar för sig och jag var inte där…..”

 1. Profilbild för Niklas
  Niklas

  Lugn Malixse. Detta är inte det sista du ser av Pimme.
  Du tolkade recensenten lite fel bara. Pusta ut.
  Fåglar viskar att Herrn jobbar på nytt material.
  Håll koll på http://www.thastrom.se ny hemsida uppe.

 2. Profilbild för malixse

  Då är jag lugnare och väntar på det nya, som fåglarna viskar om. Pust pust då ska jag lugnt luta mig tillbaka och ta tag i bokskrivandet :).
  herr thåström fick för nått år sedan min första bok undra om han e som jag att böcker liksom får ligga till sig ibland för att kanske bli lästa senare…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook