Lite tips för rastlösheter och annat smått och gott.


tänker dela med mig av en underbarhet som jag får av en MP3 fil.

http://www.sword.nu/ är ett företag där jag liksom hittat lugn och ro i mina tankar.  Gå in och titta på de olika sidorna som finns där.  Det finns även en gratis version som jag själv provade på i avslappning.  När  det surrar så där i axlarna och  när koppen nästa skriker av lugn och ro, ambulance ro och lugn då är  Matthew Swords avslappnings MP3 ett måste för mig.

Där till är det så att han liksom jag, inbillar jag mig.  Brinner för ämnet Mobbning, och gör allt för att motverka just det.  

Just det med mp3 är sånt som jag  i min ADHD kropp gillar, för då jag bestämmer mig för att, ev  köpa mm så slipper jag väntan. Vänta ni vet, är ett ord som jag kanske inte alls kommer att kunna lära mig fullt ut.  Och varför skulle det vara så vackert med att lära sig vänta.

Vänta, herre min skapare, vänta.  Nej, livet är nu,  jag har inte tid att vänta på saker. Och just det är något jag slipper hos Matthew s olika  program av hyptnoCoaching ett bra alternativ för mig som inte ens vill lära mig att vänta men vill ha upplevelsen med en gång.

Länkar om någon vill prova på eller bara stilla sin nyfikenhet.

http://www.sword.nu/page/23/hypnos-sjalvhypnos-meditation-mp3-download.aspx

Kanske lite Livskunskaper och klokheter så finns även denna länk:

http://www.sword.nu/page/2/coaching-hypnos-meditation-terapi-goteborg.aspx


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.