Dam-pig-hets skrivarsymtomer


Jag skulle ju bara prova lite  vilket blev tre eller fyra ark och  nästan slut på bläck. Nä nu ljög jag lite, viagra sale för det blev en himla massa grinighetssymtomer i kroppen också.  Just  nu står skrivaren och riktigt skrattar åt mig. Kan till och med nästan höra hur den retligt också sjunger att det är en retlighetsdag och bläcket nästan slut för hon skulle bara prova på lite grann.  Hon som inte ens vet vad lite grann är. 

Antingen sjunger jag eller skrivaren på sista versen snart, stuff eller så får jag  ta mig bort från  dess area.  För just nu är denna plats lite för liten för både mig och skrivare.  Irritation, store är bara som förnamn. Funderar på om jag rent av inte ska åka till stan och byta ut  råttskapet.  Men  min plånbok och mina andra ambitioner för månaden är helt andra än att lägga pengar på just sånt.  Har även i minnet att  jag har  inhandlat ganska nyligen både ny mobil och dator då de andra liksom inte ens längre finns på någon av mina kartor.  Så ny  fin extra vagant exklusiv vackert fin  laser skrivare eller så …….. hm, nej Carina, du får inte! 

Hm, Varförinte???????  Jo sonen  jag vet det svenska språket och dess olika  tecken för att uttrycka sig,  men just nu våldför sig tekniken så då får jag våldföra mig på dessa olika tecken så som ? !  och sånt.  Skadar ju ingen med det mera än att du blir lite obstinat. 

Ny fin skrivare, med lite extra krussidull lull lull……. Varför Inte?  som dottern brukar  ha som ständig fråga.  Nej Carina inte en extra fin sån där laser lullilull skrivare nej.  Hm hepp då da, kan jag inte ens skylla på lite Dampighet. Hepp inte ens denna gången nej. Nepp  jag lär få flytta ut från just detta rum i alla fall en stund för snart om jag inte  gör det så lär både skrivaren och  källarfönstret  vara minnen. Eller nej där va fel,  skrivaren får sig bara  nåra revor för källarfönstret!  Liksom inte så långt från marken. Den ramlar liksom inte så illa  slår sig inte så mycket om den ramlar en fem centimeter.  Där emot källarfönstret!  Där lär det bli mera skada.

Och just källarfönstret har ju liksom inte  gjort sig förtjänt av att åverkans.  Så nej jag får göra nått vettigt i stället som att hm, Ja just det jag Torsdag idag. Torsdag  säger schemat städning  så…..

Jo  skrivaren får leva ett tag till. Även om tanken gör mig mest ont nu.

Hur blev det så alla dessa ord om en skrivare som inte ens gör som jag säger till den att göra ? Jo, sånt är livet ibland är det rått skrivare  att skriva om……….

Lev i dag just nu. Men då lär det inte bli en sådan där fin vackert gyllene extravagans exklusiv fin laser skrivare!! Varför inte ?  För att ………


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.