Hotellweekend och Ullareds hysteri………


Vi är på Hotell Fregatten i Varberg.  Redan igår kom vi hit.  Nu vill jag tydlig göra att jag är utan skuld. Med att jag är utan skuld så menar jag att det var min makes Geniala ideé att vi skulle ta oss till något som heter Ullared. Redan i veckan pratade han om att vi skulle kunna handla julklappar där.  Lönehelg, purchase miss 1. En månade innan Jul Miss 2. Tidigt på morgonen Miss 3. 

Miss 1 och 2 avsäger jag mig ifrån. 

Även om jag redan i veckan tänkte att jo det kanske är bra Ullared julklappar och  framför mig visade sig bilder av dockor och små fina presenter, buy cialis till alla de små änglarna som finns i vår närhet. Parfymer smink kläder till våra nu lite större barn som liksom vuxit ifrån både dockor och bilbanor.   Samtidigt som det i mina bilder singlade ner  pengar som rena Las Vegas blinget, blinkade lampor mm.  In my dreams och i mina bilder i tankarna var det så. 

Miss 3 den kan jag tyvärr inte svära mig fri från, nej inte alls faktiskt. För just miss 3 är nog min miss hela den.  Jag vaknade ju riktigt tidigt, runt halv åtta var jag tvungen att väcka maken, för jag var hungrig.  Hela hotellfrukosten liksom dansade framför mina ögon och maken sov.  Det ända vettiga och riktiga var ju då att väcka maken så att frukosten blev ett faktum.  Jag har ADHD jag är rastlös dessutom lite otålig så efter frukosten så satt vi snabbt i bilen  på väg de tre mil som  är till Ullared här ifrån.

Miss 1 och 2 var ett faktum redan innan vi kom in i affären. För parkeringsplatser var ett mysterium som var ett måste att lösa innan vi  kunde hänge oss åt den ultimata shoppingen.  Vi löste mysteriet men väldans lång bort från själva shoppingshysterin.  Mysterie två löstes efter lite pill  med växlingar och lite sånt,  en shoppingvagn och sen in i själva krigs härden.  För det var just vad det var det. Rent krig det var risker för vårt allas liv där inne i affären. Människor som liksom körde kundvagnar som de var rena krigsvagnar.  Att liksom ta hänsyn, vänta på sin tur var något som inte fanns och inte heller var nått som någon annan än jag gjorde de första 10 minuterna.  Efter tio minuter av hänsynsfullhet vänta på min tur insåg jag att jag antagligen kommer att få stå bland hår-schampon tills de stänger.  Så efter hastigt beslut gav jag mig den på att i alla fall komma fram till tvättmedels pallen.  Och jag gjorde det men vägen dit var inte lätt två gånger råkade jag ut efter det som jag  i en vanlig affär skulle få utbrott på,  förklarat för vederbörande att det är mina hälsenor som de just provat på att sega ut.  Här insåg jag att det inte  skulle vara värt besväret att ens försöka mig på att få vederbörande att inte knö  och försöka sig på att till inter göra mina hälsenor. Det var liksom bara att hejdlöst för se sig bakom en pall och skydda  det som skyddas kunde. 

Vi fick med oss en del saker  ifrån affären. Men både jag och maken tröttnade fort. I människors blick såg jag hur det liksom bara fanns prislappar och prylar.  Jag tittade på vår vagn, tittade på människornas blickar och kom på att jacka Nej jag behöver ingen jacka. Jag klarar mig som det är. Jag gillar Lindex. Ullared förra gången vi var på var det mitt i sommaren för tre år  sedan. Då var allt mitt fel.  den gången var det kö för att komma in i affären.  Idag insåg jag att nej Ullared är inte en affär för mig. Om det inte är så att det är mera folktomt. Ullared nej det är inte min kopp med te. Inte idag, inte förra gången.  Men om det finns dagar  då det är mindre folk, jo då skulle jag kunna tänka mig. Men nu Nej det kommer dröja innan jag åker dit igen.

Snart om några timmar ska vi gå ner till restaurangen idag serveras det Tacos buffé, men även lite kex ostar och frukter. Lev idag just nu, så slipper jag tänka mera på Ullared.

Idag handlade jag även upp mina presentkort det blev en bok. Marilyn Monroe……..den ska bli spännande att kolla in…..


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.