Bilar Två Och Tidningen Faktum

Bilar Två, decease clementiner och russin…….

Så började dagen, pilule tillsammans med en lite kille vid namn Kian. Ninna är mitt nya namn, och Kian och ninna har även hunnit med diverse kompositioner på Keyboard, ätit gröt, special K och lite vört. 

Att vara Farmor är inte enkelt om man få den lilla killen att trivas. I mig bor  massvis med tacksamhet, tänk att det blev två små troll som förgyller vår familj. Men ännu så länge lånar vi en åt gången. Dessan får sin tid av oss själv ibland och Kian får sin samtidigt som de små får egen tid med mamma. 

Tänker att mitt göra skillnad projekt som jag startade i början av året börjar gå emot sitt slut,  om bara några veckor är det dags att samla ihop och räkna ut hur mycket som skall skänkas till någon  organisation.  Tänker mig att Faktum är ett bra alternativ men det handlar inte om så mycket pengar. Tänker mig att det ska gå till de som mest behöver pengarna. Efter att mailat med  Tidningen Faktum blev jag klokare och tänker att det är kalendrar jag ska inhandla av dem som står och säljer. På så sätt är det ju direkt till den som mest behöver det eftersom hälften går till den som står och säljer.


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook