Herr thåström förgyllde min dag även om det bara var via tvn.

Fast jag inte sett dig på så länge, generic jo det var ju nästan två år sedan.  Snart är det igen, snart kommer jag stå där igen.  Luften kommer att vara fylld av takt, och massvis med ljuv musik.  Igår var det försmak av vad som komma skall. Låt dom aldrig få se dig gå ner. Just nu strålar takterna emot mig men  av mindre kraft tyvärr. Tror inte familj hade uppskattat volymen som jag vill ha.

Igår var det grymt. Gillar herr thåström om någon nu missat det innan. Gillar hans tankar flyktigheten i tankarna och orden.  Igår var bara försmaken till det som ska till i  Mars. Denna gången ska maken gå med, egentligen är det fy och skam för han uppskattar det så som man borde. Men kanske, kanske så kommer han att göra det efter den stundande högtidsstunden den där fredags kvällen i Mars.

covers studio & live

Denna gången kan sonen inte följa med då han är i Portugal. Men han har ju funderingar på om vi inte ska ta oss en tur till Stockholm, då  han kommer hem.  Och tänk!!  Jag tänker att han tänker  helt rätt kanske är det så att vi ska uppleva herrn på han egna hemma plan. Ja varför inte?  Just nu så här i stunden tänker jag att jo, det kan ju inte bli fel någonstans. Behöver ju bara hitta någonstans att sova.

Herr thåström var grym igår. Den enda oro jag just nu känner, är oro över herr thåströms basist, han såg lite sliten ut. Hoppas han inte är sjuk. Det skulle kunna göra mina framtida planer något som inte  blir verklighet.

Ja just det, jag fyllde ju år i går med.  Det firade jag tillsammans med min vän som även hon fyllde år i går.  Firandet bestod av att vi fikade på Yerba i Uddevalla. En kopp Tea på Yerba är aldrig fel.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook